Over Mij

carolinaMijn naam is Carolina Schriever en ik heb de opleiding gevolgd voor massage met rebalance technieken.

Wat is dit nu weer zult u denken, dit is met aandacht masseren waardoor je het lichaam activeert om zelf eventuele problemen op te lossen. Zowel geestelijk als lichamelijk. Het geeft totale rust zodat je lichaam en geest zich weer opgeladen voelen. Het is de balans tussen spanning en ontspanning.

Met warmte en strijkages de spieren ontspannen.

De meeste massages worden gegeven op een electrische in hoogte verstelbare massage tafel en met heerlijke warme olie die zelfgemaakt is met diverse kruiden.

Tijdens de massage kunt u luisteren naar rustgevende muziek.

Het is een heerlijke massage die gericht is op de-stressing en ontspanning.

Er zijn vele soorten massages die ik u kan aanraden om uit te proberen.

  • Heeft u bijvoorbeeld vaak last van spanningshoofdpijn dan kunnen we besluiten om de hoofdhuid –nek -schouder massage te doen, deze wordt op de massagestoel gegeven.
  • Maar ook de rug en voeten is heerlijk vooral na een drukke dag met kleine kinderen tillen of na een lange werkdag.
  • Kruidenstempelmassage, hier worden warme kruidenstempels gebruikt om de spieren diep in het lichaam te bereiken en de warmte zorgt voor optimale ontspanning, uiteraard wordt u tussendoor ook met warme olie gemasseerd.

Gun uzelf ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk.

Ik organiseer ook verwen middagen/avonden zodat uw ook met uw moeder -vriendin of partner samen kan genieten van pure ontspanning in de natuur . De een onder de zonnebank de ander massage, en een lekker voetenbad. Een lekker hapje en wat drinken. Een duo massage arrangement.